Menggapai kecemerlangan akademik Profesor Ulung - Safiah Sidek (diterbitkan dengan kerjasama oleh: Pusat Bahasa dan Pembangunan Insan (PBPI), Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) dan Akademik Kepimpinan Pengajian Tinggi (AKEPT), 2013)
Menggapai Kecemerlangan Akademik: Profesor Ulung membincangkan tentang perjawatan Profesor Ulung, lantikan yang tertinggi dalam sistem pengajian tinggi di Malaysia.