Sidek Hassan transformasi perkhidmatan awam (Unit Permodenan Tadbiran dan Perancangan Pengurusan Malaysia (MAMPU), 2012)
'Sidek Hassan : Transformasi Perkhidmatan Awam' merupakan rakaman pemikiran, falsafah dan sumbangan Tan Sri Sidek Hassan, Ketua Setiausaha Negara yang ke-12 dalam upaya membina mercu tanda Perkhidmatan Awam gemilang.