Dialog meja bulat Naib Canselor memacu universiti di Malaysia ke arah kecemerlangan - Norzaini Azman; Mohd Fadzil Mohd Idris; Hii, Yii Siang (Penerbit Universiti Malaysia Terengganu, 2014)
Idea dan amalam terbaik daripada kepimpinan tertinggi universiti penting untuk dikongsi bersama bagi mengangkat kedudukan IPT ke tahap kecemerlangan. Pertemuan Naib Canselor dan Pengerusi Lembaga Pengarah Universiti dalam satu Perbincangan Meja Bulat yang telah diadakan di Pulau Langkawi merupakan peristiwa bersejarah melibatkan hampir semua kepimpinan tertinggi IPT untuk bertukar idea dan berkongsi pengalaman.