Sukses 1Azam, 2010-2011 (Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, 2014)
Buku kisah kejayaan dapat menjadi rujukan serta bukti mengenai usaha-usaha kerajaan dalam memastikan golongan miskin tegar dan miskin mendapat manfaat daripada program-program peningkatan pendapatan seperti program 1Azam yang diterajui oleh Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat.