Konsep latihan dalam sukan - Mohar Kassim; Sheikh Kamarudin Sheikh Ahmad; Baharom Bahari Muda (Siri kejurulatihan, 2016)
Buku ini ditulis bertujuan untuk menyampaikan beberapa konsep latihan yang sebenarnya ke arah meningkatkan kompetensi jurulatih dan juga prestasi atlet/pemain