Seoul mate - Angelily 1995- (Power Press & Design (M) Sdn.Bhd, 2016)
Dasar Pandang ke Timur - merupakan dasar yang dijalankan oleh Malaysia untuk mencontohi teladan yang baik daripada negara Jepun dan Korea. Dasar Tak Nak Pandang Langsung - merupakan dasar yang dicetuskan oleh seorang gadis keras kepala bernama Saerah terhadap seorang lelaki kacak dari kacak. Kisah pertembungan dua manusia dari dua buah negara yang berbeza; Saerag, gadis dari Malaysia yang tidak sukakan komitmen. Baek Gu, lelaki Korea yang ada saja perangainya. Ketika bertemu, hakikat pertama yang Saerah tak boleh terima apabila lelaki Korea itu pandai berbahasa Melayu!