Taharah panduan lengkap bersuci - Fathullah Al-Haq Muhammad Asni (Grup Buku Karangkraf Sdn.Bhd, 2016)
Buku ini mampu membimbing kita mengetahui kaedah betul untuk bersuci seperti yang diajar oleh Allah SWT dan RasulNYA