Pelaksanaan sistem pengurusan kualiti berteraskan syari'ah MS1900 di Institusi Pengajian Tinggi Malaysia : ke arah pengurusan berkesan dan inovatif - Hasan Al-Banna Mohamed Prof. Madya Dr; Ab.Mumin Ab.Ghani Dr; Siti Arni Basir Dr; Sharifah Hayaati Syed Ismail Al-Qudsy Dr; Ilhamie Ab.Ghani Azmi Dr (Buku manual kualiti, 2016)
Manual ini dapat digunakan sebagai rujukan dan panduan kepada semua pihak di IPT yang merancang untuk melaksanakan atau sedang melaksanakan SPK Islam (MS1900)