Seoul dengan RM1400 je? - Normi Ahmad Shafie 1981- (Kasi Terbit, an imprint of Kaseh Akademi PLT, 2016)
29 Oktober 2015 kembara ke Seoul, 5 hari 4 malam, RM1,400 termasuk tiket kapal terbang dan penginapan. Ohsem!