Undang-undang amanah Malaysia - George, Mary (Sweet & Maxwell Asia, a division of The Thomson Corporation (M) Sdn Bhd, 2006)
Edisi Bahasa Melayu buku teks Undang-undang amanah Malaysia oleh Mary George yang julung kali diterbitkan diharapkan akan tampil sebagai rujukan asas yang boleh membantu pembelajaran berkesan subjek ini