1 wanita : 10 lelaki apabila cinta tidak kesampaian - Shah Othman 1984- (S O Publishing, 2014)
Menghimpunkan 11 kisah cinta tidak kesampaian daripada sepuluh orang penulis lelaki dan seorang penulis wanita. Kesemua cerpen yang terkandung dalam buku ini terdiri daripada pelbagai genre. Ada yang berunsur thriller, jenayah, jiwang dan beberapa cerpen yang mengajak kita berfikir