Jom tanya murabbi osem! - Umairah Shafei; Muharikah 1983-; Khadeejah Khaulah (Deen Prints, 2014)
Buku panduan murabbi dalam bentuk soal-jawab yang membantu menjawab persoalan hangat yang selalu ditanya seperti: Cinta, rumahtangga muslim, dakwah, kerjaya, kewangan, kehidupan, mengurus stress dan sebagainya