Destini cinta - Zakuan Faizz 1996- (S O Publishing, 2016)
Pertemuan Azrul dan Zira menjadikan titik tercetusnya cinta mereka menjadi realiti sekali gus membawa orang ketiga yang sanggup memecahbelahkan perhubungan mereka. Pelbagai peristiwa yang dianggap kebetulan telah mencantumkan hati mereka semula sehingga menjumpai kesempurnaannya.Benarkah perempuan itu kekasih Azrul yang telah lama berpisah disebabkan kemalangan ngeri yang menimpa mereka?