Travelog Sheffielder menerjah langit Eropah - Mohd. Ilmi Izzuddin ([publisher is not identified], 2016)
Buku ini mengisahkan tentang seorang anak kampung Kundang yang mula mengorak langkah ke Eropah. Bermula dengan ketibaan di Manchester Airport pada September 2014 hinggalah pulang ke Malaya January 2016. Lebih kurang 20 negara telah sempat beliau terjahi dan kongsikan sebahagian besar pengalamannya dalam buku in