Politik Islam dan Melayu kumpulan tulisan Asyraf Wajdi Dusuki dalam media massa perdana - Asyraf Wajdi Dusuki (Yayasan Dakwah Islamiah Malaysia, 2014)
On Malay and Islamic practice and social life, and politics in Malaysia