Persediaan dan perancangan persaraan - Ismail Alias; Faridah Hanam Mohd. Rashid; Norisma Aiza Ismail (Aras Mega (M) Sdn. Bhd., 2006)
Setiap pekerja akan menghadapi proses peralihan dari alam bekerja ke alam persaraan. Sebagai seorang pekerja yang bakal bersara haruslah bijak mengatur langkah agar tidak terumbang-ambing. Segala jawapan mengenai persaraan ada kupasan dan jawapannya di dalam buku in