Arjuna mencari cinta - Adlinz Alexandria (JS Adiwarna Sdn.Bhd, 2011)
Susahnya untuk jadi dewasa. Macam-macam kena fikir, itu, ini, dan terlebih-lebih lagi masalah cinta. Cinta pula cinta yang bersegi-segi. Siti Ezrina suka Nejad, tapi Nejad pula suka Vilma Faira. Antara mereka pula ada Nur Dalilah dan Iqram Muslimin. Lalu siapakah yang jadi pilihan Sang Arjuna Mencari Cinta itu! "Siapa yang suruh kau bercinta? Setahu aku, di sekolah atau universiti pun pelajar tak belajar tentang cinta. Kalaulah cinta itu sangat penting tentu kerajaan akan wujudkan mata pelajaran Cinta." "Tapi Nejad dalam bahaya. Faira betul-betul nak rosakkan dia. Aku tak sanggup nak tengok semua ni." "Jadi, kau nak buat apa? Kau nak selamatkan Nejad? Kau ingat kau 'superwoman'? Jangan buang masalah." Kalau berani bermain dengan api mesti berani juga tanggung sakitnya kena api