Tips hafazan Al-Quran - Zulkifli Mohamad al-Bakri 1969- (Pustaka Cahaya Kasturi, 2016)
Panduan yang ringkas dan lengkap bagi mereka yang ingin memulakan hafazan tetapi tidak tahu metode yang mana yang paling sesuai dan berkesan