Melayu dan nusantara kejayaan lampau, kini dan esok - Zahari Awang (Mohd Zahari Awang, 2014)
Nusantara adalah satu konsep geografi yang mempunyai identiti bahasa dan keserupaan budaya, terletak di persekitaran ASEAN