Bajet -bajet transformasi menjelang Rancangan Malaysia Kesebelas (RMKe-11) : 2010-2015 - Yayasan Penyelidikan Transformasi (FORT) (Yayasan Penyelidikan Transformasi, 2015)
Buku ini sangat sesuai dijadikan bahan bacaan dan rujukan oleh pelbagai golongan di serat peringkat seperti ahli ekonomi, para cendekiawan, pemerhati, maahsiswa dan seumpama dengannya, sama ada di sekolah-sekolah, agensi, institusi, kolej dan universiti mahupun individu perseorangan