Himpunan kisah para wali - Raihanah (Hijjaz Records Publishin, 2018)
Tulisan berkenaan kisah para wali ini didatangkan demi menghayutkan para pembaca dalam kehidupan barakah para kekasih Allah. Selain menyenaraikan beberapa tokoh yang tinggi keimanannya, diceritakan juga perjalanan dan kehidupan golongan ini dalam memisahkan hidup mereka dengan duniawi. Semoga cerita-cerita yang disampaikan mampu membawa para pembaca mengenali ketaqwaan mereka selain bercita-cita menjalani kehidupan yang hanya ditemani oleh Allah swt.