Sentuhan arkitek Anjung Seri 100++ reka bentuk & pelan lantai rumah - Zaini Zainuddin (Berita Publishing Sdn Bhd, 2006)
Buku Sentuhan Arkitek ini menghimpunkan lebih 100 pilihan reka bentuk rumah berserta pelan lantai sebagai pilihan untuk membina atau mengubah suai kediaman mengikut keperluan masing-masing