TUHAN, ANDAI DIA JODOHKU - Asyraf Farique (Humaira Publication Sdn Bhd, 2015)
Pornografi? Seks? Semuanya berada dihujung jari dan anak mata pada masa kini. Remaja dan cinta bagai lagu dan irama, berpisah tiada. Jika anda antara golongan yang bercouple, atau yang melihat orang bercouple, atau ibu bapa kepada anak yang bercouple, atau yang teringin nak bercouple, Buku Tuhan Andai Dia Jodohku ini bakal membuka minda anda untuk mendapatkan yang sejati bukan yang tiada nilai di sisi Ilahi.