MH 370 & MH 17 misteri terbongkar (Telaga Ilmu, 2014)
Malaysia... sempadan terakhir Negara Islam yang bakal diserang kekejaman Zionis. Ketahui dalang sebenar di sebalik "perang dingin" ke atas Malaysia