Islam, songkok & bahasa awasi rasa ghairah yang boleh membunuh - Maarof Salleh (Kemilau Publika Sdn Bhd, 2014)
Buku [ini] adalah gabungan rencana yang pernah ditulis oleh Maarof Salleh dalam Berita Harian Singapura. Ia juga adalah luahan umum masyarakat Islam-Melayu di Singapura terhadap isu agama, negara dan bangsa.