Solat istikharah fadhilat, hukum & hikmah - Zulkifli Mohamad al-Bakri 1969- (Siri solat sunat, 2014)
Solat Istikharah adalah merupakan satu jawapan dalam menentukan pilihan segala perkara yang baik kerana ianya berdasarkan kepada petunjuk nabawi dan ilha rabbani daripada Allah rab al-`alamin.