Tips mudah langsaikan hutang & petua menjemput rezeki - Zulkifli Mohamad al-Bakri 1969- (Pustaka Cahaya Kasturi Sdn Bhd, 2014)
Berhutang dari segi perspektif Islam adalah perkara yang tidak baik dan perlu dijauhi, kecuali dalam keadaan kesempitan yang amat sangat. Namun, sekarang kita dapati industri perbankan, termasuk sektor perbankan Islam, amat menggalakkan budaya berhutang. Akibat aktiviti mereka yang ingin berkembang, tahap hutang masyarakat menjadi bertambah. Semoga buku kecil ini membantu pembaca agar terhindar dari belenggu hutang dan seumpamanya. Semoga hidup kita ini sntiasa mengejar kejayaan akhirat bukannya mengejar kebendaan dunia.