Peranan sains kemasyarakatan dan kemanusiaan dalam masyarakat perindustrian - Abd. Rahim Md. Nor; Awang Hasmadi Awang Mois; Samsudin A. Rahim; Ariffin Zainal (Fakulti Sains Kemasyarakatan dan Kemanusiaan, Universiti Kebangsaan Malaysia, 1998)
The role of sociology in the industrialization process of Malaysia; collection of articles.