Menilai persamaan Al-Quran, Hadis & Bible dalam kehidupan manusia - Ahmad Iqram Mohamad Noor (Kemilau Publika Sdn.Bhd, 2015)
Buku ini bukanlah bertujuan mengajak orang Islam menjadi murtad atau memaksa orang Kristian mengucap dua kalimah syahadah. Tetapi ia mahu membuka ruang untuk kita menilai persamaan serta perbezaan Islam dan Kristian dari sudut akademik dan kajian