Kisah-kisah 'tidak sahih' di meja penceramah buku yang membetulkan kisah-kisah 'tidak sahih' sering tersebar sekitar masjid dan surau - Mohd. Dzul Khairi Mohd Noor 1984- (Kemilau Publika, 2016)
Buku ini bukan mahu memberi tanggapan negatif terhadap program ilmu yang dianjurkan oleh masjid dan surau, tetapi sekadar meluruskan kisah-kisah mengenai Nabi atau sahabat Nabi. Kita tidak mahu Nabi dan para sahabat Nabi menjadi bahan fitnah hingga wajah agama menjadi hodoh