Nombor satu Wisma Putra (Institut Diplomasi dan Hubungan Luar Negeri (IDFR), 2010)
Dalam buku ini, diplomat terkemuka di Malaysia menceritakan suka duka pengalaman bertugas dalam Perkhidmatan Luar Negeri