Kalimah Allah isu dan penyelesaiannya - Zulkifli Mohamad al-Bakri 1969-; Rashidy Jamil al-Rashid; Mohd. Aizam Mas'od (Pustaka Cahaya Kasturi Sdn Bhd, 2013)
Permulaan tahun 2013 disulami dengan isu kalimah Allah untuk kesekian kalinya. Konflik yang bersifat pasang surut ini menjadi polemik dalam media massa dan juga dibahaskan oleh tokoh ulama dan politik. Buku ini selari dengan keputusan Muzakarah Jawatankuasa Fatwa Kebangsaan kali ke-28 yang bersidang pada 7-8 Mei 2008 memutuskan bahawa penggunaan kalimah Allah adalah khusus buat agama dan umat Islam. Diharapkan semoga buku ini dapat menambahkan lagi hujah, dalil dan bukti dalam menyokong berkenaan isu ini.