Q & A tentang bersuci dan solat - Zulkifli Mohamad al-Bakri 1969- (Siri soal jawab, 2015)
Buku ini diharap akan dapat menjawab persoalan agama secara ilmiah bersandarkan kepada sumber yang asolah daripada al-Quran, al-Sunnah dan begitu juga fatwa ulama. Buku ini berbentuk soal jawab agama yang dikumpulkan mengikut kategori bersuci dan solat.