Selamat tinggal Ulama - Zulkifli Mohamad al-Bakri 1969- (Pustaka Cahaya Kasturi Sdn Bhd, 2014)
Buku ini digarap adalah mengenangkan dan memperingati jasa-jasa ulama yang telah pergi meninggalkan kita. Penulis juga ada sertakan sedikit biografi ringkas berkenaan 7 ulama tersebut dalam buku kecil ini. Ada sepotong hadis mengatakan bahawa ramai orang soleh akan mendahului dalam kematian di dunia ini. Yang mana akhirnya tinggal golongan yang jahat dan mereka ini tidak ada nilaian di sisi Tuhan.