Khinzir penciptaan & hukum-hukum - Zulkifli Mohamad al-Bakri 1969- (Siri fiqh haiwan)
Isu khinzir atau babi setiasa menjadi perbincangan yang hangat oleh masyarakat Islam terutamanya membabitkan soal pemakanan. Amat wajar jika umat Islam dapat memastikan makanan yang disuap ke mulut masing-masing adalah dari yang halal tanpa syak dan ragu-ragu sementelahan lagi yang haram.