Kembara Afghanistan - Siti Noridah Ab. Rahaman (Siti Noridah Ab. Rahaman, 2015)
Buku ini mengisahkan cerita pengembaraan luar biasa pengarah yang telah ke negara bergolak Afghanistan secara solo pada musim luruh 2014 yang lalu.