Al-lu'lu' lil mukminin permata buat orang yang beriman - Zulkifli Mohamad al-Bakri 1969- (Pustaka Cahaya Kasturi Sdn Bhd, 2014)
• Penerangan yang ringkas, jelas dan padat dalam konteks kehidupan. • Mengemukakan hadis-hadis pilihan yang bersifat hidup dan semasa, sesuai dengan keadaan masa kini bagi memantapkan kefahaman pembaca. • Gaya bahasa yang informatif, dinamik dan cukup difahami beserta dimuatkan kisah-kisah teladan bagi dijadikan panduan hidup.