Sekilas bicara politik Malaysia - Noor Sulastry Yurni Ahmad (Penerbit Uiversiti Malaya, 2017)
Buku ini bukan sahaja menyentuh perspektif politik dalam melihat peta masyarakat pada masa kini tetapi turut menyentuh penyusunan yang diperlukan untuk menguruskan isu-isu lokal dengan bijak. Malah, tidak lengkap jika bicara politik Malaysia kini tidak melihat masa depan parti-parti politik yang memeriahkan landskap politik lokal.