Jati diri pembinaan dan pemantapan - Zainol Abidin Kasim (Penerbit Universiti Malaya, 2017)
Buku ini bertujuan untuk membantu pelajar-pelajar membina dan memantapkan lagi jati diri yang diamalkan sebelum ini untuk menjalani kehidupan di kampus dengan lebih berkesan dan terkawal.