Dilema pekerja Melayu dalam budaya syarikat multinasional Korea di Malaysia - Kim, Keum Hyun (Penerbit Universiti Malaya, 2017)
Buku ini adalah tentang perbezaan budaya kerja antara pekerja Melayu dengan pekerja dan pengurusan Korea yang menimbulkan pelbagai konflik dalam konteks tempat kerja.