Bahagia & membahagiakan kaedah transformasi minda - Muhaya Mohamad (As-Sohwah Enterprise, 2012)
Kehidupan adalah apa yang kita beri kepada setiap perkara yang berlaku. Bagaimana? Ketahui 'blue print' anda yang menentukan corak kehidupan kelak. Manakala imej diri adalah untuk mengenal siapa diri kita. Proses kehidupan di dunia ini adalah mencari bekalan untuk kehidupan yang abadi kelak. Carilah kebahagiaan bukan sekadar bahagia di dunia, malah di akhirat. Setiap perkara yang berlaku dalam setiap detik masa kehidupan adalah teladan, pengajaran dan ujian agar dapat menguatkan jiwa dan badan. Semoga kita bersama-sama mendapat manfaat di dunia dan di akhirat.