Islam & kewartawan pembingkaian berita Alhijrah - Chamil Wariya Dato' 1952-; Mohd. Yahya Mohamed Ariffin (Penerbit USIM, 2017)
Buku ini adalah satu penelitian terhadap amalan pembingkaian berita TV ALHIJRAH yang menjenamakan dirinya sebagai stesen televisyen Islam yang pertama di negara ini.