Aplikasi kaedah fuzzy delphi dalam penyelidikan sains sosial - Ramlan Mustapha; Ghazali Darusalam (Penerbit Universiti Malaya, 2018)
[Buku ini] adalam sebuah buku kaedah penyelidikanyang berupaya menjadi medium rujukan yang signifikan dan ekslusif kepada penyelidik dan sarjhana yang berusaha mencari kaedah terkini dalam menghasilkan laporan ilmiah atau tesis sarjana dan kedoktoran.