Kompilasi titah istiadat konvokesyen Canselor ketiga Universiti Malaya : Duli Yang Maha Mulia Sultan Azlan Shah - Mohd. Annuar Zaini (Penerbit Universiti Malaya, 2017)
Kompilasi Titah Canselor dari Istiadat Konvokesyen ke-25 sehingga 51 oleh Duli Yang Maha Mulia Sultan Azlan Muhibbuddin Shah.