Standard entri pengkatalogan Malaysia nama badan selembaga (Perpustakaan Negara Malaysia, 2017)
[Buku ini] merupakan panduan yang digunakan untuk menentukan entri nama badan selembaga dalam rekod bibliografi dan juga fail kuasa pengarang orang perseorangan. Penerbitan standard ini dapat dijadikan sumber rujukan bagi membantu pustakawan menyelesaikan masalah dalam menentukan entri nama badan selembaga Malaysia