Sejarah perjuangan SPRM satu perjalanan - Zulkarnain Abdul Rahman; Ahmad Kamal Ariffin Mohd Rus; Noor Ain Mat Noor (Penerbit Universiti Malaya, 2017)
Buku ini adalah rujukan penting dan autentik untuk mengetahui sejarah dan pencapaian SPRM membanteras jenayah rasuah di Malaysia.