Atin, jom kahwin! - Iffa Zalia (Grup Buku Karangkraf, 2012)
Ini adalah kisah dua hati yang tidak pernah serasi. Kisah dua jiwa yang tidak pernah bersatu. Bayangkan sahaja bagaimana, 'harimau jadian' yang habitatnya di Garisan Khatulistiwa bertemu dengan 'penguin' di kutub selatan? Natijahnya, wujud perang dunia ketiga di mana medan tempur tanpa senjata memporak-perandakan hidup mereka. Masing-masing dengan kepala dan karakter yang tersendiri