Pendidikan kanak-kanak disleksia - Kamarulzaman Kamaruddin; Kway, Eng Hock; Mohamed Fawzi Yusof (Prentic Hall, Pearson Malaysia Sdn Bhd, 2007)
Pendidikan Khas adalah ilmu yang mengkaji tentang proses mental dan tingkah laku individu maka kandungan [buku ini] diharap dapat menyediakan pengetahuan asas tentang perkara ini kepada semua yang ingin mengetahui tentang dirinya sendiri dan juga individu lain.