Kaedah penyelidikan dan panduan penulisan / Sivachandralingam Sundara Raja, Noraini Mohamed Hassan, Chong Wu Ling - Sivachandralingam Sundara Raja; Noraini Mohamed Hassan; Chong, Wu Ling (Penerbit Universiti Malaya, 2016)
[Buku ini] mengesan gerak nadi dan jantung dalam tatacara penulisan dan penyelidikan ilmiah. Buku ini dihasilkan atas kesedaran betapa kurangnya bahan-bahan rujukan dalam kaedah penyelidikan dan penulisan.