Adat dan pantang larang orang Cina - Ann, Wan Seng (Siri pengetahuan popular, 1994)
[Buku ini] membincangkan pelbagai adat resam dan pantang larang orang Cina yang masih diamalkan oleh masyarakat Cina di Malaysia.